Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
80
g di pancetta di maiale
or 80 g di lardo - 320 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 00
-
20
g di olio extravergine di oliva
or 20 g di strutto - 2 cucchiaini colmi di sale
- 100 g di ciccioli
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1268 kJ / 303.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Carbohydrates
- 46.1 g
- Fat
- 8.6 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Tigelle
3h 50min
Crescentine modenesi
11h
Panone di Natale
2h 30min
Ciambella romagnola
1 godz.
Gnocco fritto
1h 5min
Gnocco fritto modenese
35 min
Fiordilatte bolognese
9 Std. 30 Min
Torta degli addobbi
1 godz. 25 min
Zuppa imperiale
1 godz.
Coppia ferrarese
1 godz.
Mantovanine
2h 45min
Gnocco emiliano
4hod. 50min