Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 Semmeln
- 150 g Hühnerleber
- 1 Ei (Größe M)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Majoran, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 450 kJ / 108 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Fleischstrudel für Suppe
40min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Ritschert
1 Std.
Leberreis
35min
Selchfleischknödel mit Sauerkraut
1h 40min
Steirischer Rindfleischsalat
1 Std.
Steirisches Krenfleisch
2h 45min
Schinkenrollen mit französischem Salat
1h 40min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Extrawurst
14h 10min
Rehragout mit Wurzelgemüse und Rahmerdäpfeln
1 Std. 30 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min