Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Obstmix
- neutrales Öl zum Einfetten
- 20 g Butter, weich
- 280 g Äpfel, geschält und in Würfeln (1 cm)
- 2 TL Zitronensaft
- 30 - 40 g Feinkristallzucker (nach Geschmack)
- 280 g Marillen, gewaschen, in Würfeln
- 200 g Himbeeren
- 1 Msp. Vanille, gemahlen
Rührteig
- 3 Eier (Größe M)
- 125 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Feinkristallzucker
- 200 g Weizenmehl, glatt
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 TL Backpulver
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Apfelfleck mit Streusel
1 godz. 40 min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1h
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2h
Schoko-Kokos-Torte
3 godz. 10 min
Orangen-Sauerrahm-Torte
5 Std. 30 Min
Gerührter Germgugelhupf
2h
Zwetschkenfleck
1h 30min
Marillenkuchen
1h 30min
Zitronen-Mohn-Kuchen (glutenfrei)
1 godz. 15 min
Ribiselschnitten
1h
Schneller Zwetschkenkuchen vom Blech
45 min
Ölkuchen mit Marillen
1h