Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g Olivenöl
- 4 Zwiebeln, geachtelt
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 300 g Tomaten, in Stücken
- 1 Jalapeño Chili, frisch, in dünnen Ringen
- 1 rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 50 g Tomatenmark
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Hühnerbrühe (für 0,5 l) - 600 g Hähnchenbrustfilet, in Würfeln (3 cm)
- 1 TL Oregano
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 TL Salz
- 1 Avocado, in Würfeln (2 cm)
- 1 gelbe Paprika, in feinen Streifen oder fein gewürfelt
- 200 g Schmand
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 773 kJ / 185 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 4 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.4 g
In Collections
Alternative recipes
Asia Shells
25min
Burrito mit Hack-Bohnen-Füllung und Avocado
2h 45min
Hähnchen-Chili
40 Min
Hähnchen-Burritos mit Chipotlesauce
40 Min
Pulled Tandoori Chicken
30 min
Mexikanische Tortillas mit Hähnchen
1h
Gefüllte Tortillafladen mit Hähnchen, Tomate und Koriander
1h
Wraps mit Chilifüllung
2 godz. 30 min
Glasnudel-Hackfleisch-Bowl
35min
Meatball-Mafalde
45min
Hähnchen-Cashew-Curry
40 Min
Hackfleischfüllung für Tortillas
35min