![Zuppa di farina alla basileese Zuppa di farina alla basileese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d5fc384a-82ac-4d9a-b574-04ccf13c6d27/Derivates/3f008372-76d8-4ad4-93fb-4d6a0b57e22f.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di farina
- 50 g di formaggio Gruviera, in Stücken (2 cm)
- 80 g di cipolle, halbiert
- 45 g di burro chiarificato
- 1000 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo di manzo (per 0.5 l ciascuno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 842 kJ / 201 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 11 g
- Fat
- 15 g
In Collections
Alternative recipes
Zuppa d'orzo
1 Std. 20 Min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
No ratings
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Risi e bisi
35min
Flan di semolino
1h 15min
Corona dei Re Magi
2h 15 min
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55min
Crema di pomodoro
25 min
Spezzatino alla zurighese
50min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Rösti alla bernese
40 min