Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di carote, geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g di porro, in Stücken (3 cm)
- 400 g di acqua
- 300 g di vino bianco (z. B. Chasselas)
- 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 100 g di mezza panna per salse, con 25% di grassi
- 2 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di paprica
- 1 pizzico di sale, nach Belieben
- 1 pizzico di pepe macinato, nach Belieben
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (5 g), in Ringen
- 1 pasta sfoglia, ausgewallt (13 cm x 21 cm)
- 1 uovo, verklopft
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1976 kJ / 473 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Insalata arcobaleno veloce
10min
Senape con miele e peperonciono
Ninguna valoración
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Birchermüesli
1h 10min
Insalata di verdure al bicchiere
20 Min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1 Std. 30 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Panperduto
30 Min
Maluns grigionesi
Ninguna valoración
Knöpfli
50 Min
Mousse di tonno
10min