Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di gherigli di noce
- 300 g di farina, un po' di più per il piano di lavoro
- 400 g di zucchero
- 150 g di burro, freddo, a pezzi, un po' di più per ungere
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- acqua, per spennellare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 3414 kJ / 817 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 82 g
- Fat
- 49 g
In Collections
Alternative recipes
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Glassa al burro
5 min
Panna cotta
6h 15min
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
No ratings
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Crostata al rabarbaro
55min
Crostata di mele
1h 15min
Treccia con mirtilli rossi
No ratings
Tiramisù
5h 40min
Lasagne al forno
2h 30min
Crostata al Vin cuit
No ratings
Meringhe affogate
40min