Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 280 g di acqua
- 1 cucchiaio di zucchero
-
15
g di lievito fresco
or 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 500 g di farina + q.b. per infarinare
- 60 g di olio di oliva + q.b. per spennellare
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di farina di semola di grano duro, per spolverizzare
-
1 - 2
cucchiai di semi di sesamo (optional)
or di semi di papavero (optional) - sale, da cospargere sui grissini
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Carbohydrates
- 41.9 g
- Fat
- 8.5 g
- Fibre
- 2.03 g
Alternative recipes
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 min
Esperienza culinaria
2h
Grissini
No ratings
Panna cotta
6h 15 min
Pane a fisarmonica alle erbe
1 godz. 20 min
Pane ticinese
1h 50min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Spiedini di pollo con salsa satay
2h
Pane per toast
3h
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Pane paesano
3h