Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 25 g di olio di oliva
- 500 g di cipolla rossa in quarti
- ½ - 1 peperoncino rosso piccante fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di aceto di vino rosso
- Nutrition
- per 1 bicchiere
- Calories
- 5086 kJ / 1215 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 221 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 9 g
Alternative recipes
Purea di patate
45min
Besciamella
15min
Crème caramel
2h 45min
Purè di patate
45min
Dado vegetale
50 min
Pasta al vino
5 Min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Purea di topinambur
40min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Vitello tonnato
25h 30min
Besciamella
15min
Salsa al caramello
1h 30min