Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
or 1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo -
½
cubetto di lievito fresco (12-13 g)
or ½ bustina di lievito secco (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina + q.b.
-
20
g di olio di oliva
or 20 g di strutto - 15 g di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 66.2 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
panini al latte
2 Std. 5 Min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Base per pizza
49h 30min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Impasto per pizza
1h
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Maluns grigionesi
No ratings
Pane al pomodoro e basilico
1 Std. 45 Min
Grissini
1h 20 min
Pane paesano
3 godz.
Biscotti fiorentini
2h