Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
or 1 cucchiaino di sciroppo di malto d'orzo -
½
cubetto di lievito fresco (12-13 g)
or ½ bustina di lievito secco (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina + q.b.
-
20
g di olio di oliva
or 20 g di strutto - 15 g di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 66.2 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Pane al latte
2h 20 min
Pane alle olive
2h 20 min
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Pane al latte
2h 20 min
Pane rustico
2h
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Pane paesano
3 Std.
Focaccia di patate
2ωρ. 50 λεπτ.
Pizzette
1h 20min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane a torciglione veloce
40 min