Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 175 g di latte
- 30 g di burro, non salato, morbido
- 2 cucchiaini di zucchero
- ¼ cubetto di lievito di birra fresco (circa 10 g), sbriciolato
-
250
g di farina semibianca + q.p. per lavorare
or 250 g di farina bianca - ¾ cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di panna intera
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1019 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 8 g
In Collections
Alternative recipes
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Grittibänz dolci
2 Std. 15 Min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Spätzle al formaggio
1h 10 min
Pasta all'uovo
1h
Focaccia con pomodori
40min
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Panini per hamburger
1 Std. 45 Min
Pane paesano
3 godz.