Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Wasser
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 400 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Gerstenbackmalz
- 7 Scheiben geräucherter Schinken, in sehr dünnen Scheiben
- 7 TL Gouda, gerieben
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 789 kJ / 157 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 19 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Ei-Schinken-Muffins
1 Std.
Zitronenschnecken
3h 30min
Gefüllte Croissants
1 godz. 20 min
Nürnberger Fladen vom Grill
2 godz. 10 min
Pesto-Streusel-Schnecken
1 godz. 20 min
Spaghetti-Pizza mit Hackbällchen und Mozzarella
1h 10min
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Brotkranz mit Eiern
2h 20 min.
Tomato Rolls
2 godz. 50 min
Partyring
2h
Potato pie
1h 40min
Gefüllte Seelen
2h 45 min