Schnelles Thai-Hühnchencurry
TM5 TM6

Schnelles Thai-Hühnchencurry

4.4 (32 ratings)

Ingredients

  • 1 Knoblauchzehe
  • 50 - 100 g Zwiebeln
  • ½ - 1 TL Salz
  • 30 g Olivenöl
  • 50 - 100 g rote Thai-Currypaste
  • 200 g Kokosmilch
  • 200 g Wasser
  • 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in mundgerechten Stücken
  • 100 g Möhren, in mundgerechten Stücken
  • 600 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (3 cm)
  • 150 g Erbsen
  • 2 - 3 Zweiglein frischer Koriander, abgezupft, zum Garnieren

Nutrition
per 1 Portion
Calories
1914 kJ / 459 kcal
Protein
42 g
Carbohydrates
27 g
Fat
20 g
Fibre
6.2 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes