Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 400 g Erdäpfel, mehlig, in Stücken (2-3 cm)
- 300 g Sellerie, in Stücken (2-3 cm)
- 1 TL Salz
- 260 g Milch
- 40 g Butter, in Stücken
- 100 g Erbsen, tiefgekühlt
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 939 kJ / 224 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 11 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Cremespinat mit Erdäpfeln und pochiertem Ei
50min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 godz. 20 min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55 min
Sellerie-Semmelknödel mit RUPP Enzian
55 min
Pastinaken-Apfel-Stampf
40 min
Glasierte Babykarotten
25min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50min
Karottensuppe nach Moro
1 godz. 45 min
Tafelspitz mit Semmelkren
1 godz. 20 min
Butternusskürbisgemüse
25min