Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
10
g de levure boulangère sèche
or 20 g de levure boulangère fraîche - 100 g de lait écrémé
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 250 g de fromage blanc, 0% m.g.
- 2 œufs
- 75 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 1 pincée de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 318.2 kJ / 75 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 14.5 g
- Fat
- 0.5 g
Alternative recipes
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Beignets au four
2h
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Gâteau léger au fromage blanc
4 Std.
Pain de mie aux graines
6 godz.
Le pain bénit
2 Std. 30 Min
Pains au maïs
3 Std. 20 Min
Brioche au chocolat
5h 15min
Petits pains au lait au caramel
4 Std.
Briochettes en éventail
3h 35 min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4h 10min
Baguette tradi'graines
3 Std. 30 Min