Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 15 g Rapsöl
- 250 g Milch
- 150 g Sahne
- 1 TL Speisestärke
- 2 TL Kräutersalz
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (3 cm)
- 350 g Blattspinat, TK, aufgetaut, grob geschnitten
- 100 g Schmelzkäse (2 Ecken à 50 g), in Stücken
- ½ TL frische Thymianblättchen
- 2 Prisen Muskat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1862 kJ / 444 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 38 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 4.1 g
Alternative recipes
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
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Spinat-Rahm-Nudeln (wahlweise mit krossem Speck)
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Rahmgemüse mit Kartoffeln
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Spinat-Sahne-Sauce
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Kartoffel-Blumenkohl-Gratin
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1h 10min
Porreegemüse mit Kartoffeln und Kasseler
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