Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biskuitboden
- 2 Eier, getrennt
- 75 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 75 g Mehl
- 1 TL Backpulver
Füllung
- 50 g gehobelte Mandeln
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Zucker
- 15 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Dose Aprikosen (Abtropfgew. 475 g), abgetropft
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 998 kJ / 239 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5 godz.
Käsekuchen
1h 30min
Rhabarber-Mandel-Torte
4 Std. 30 Min
Erdbeer-Pfirsich-Torte
5 godz.
Apfeltorte mit Florentiner-Deckel
4 godz.
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20min
Allrounder-Torte
1h 30min
Frischkäsetorte mit Mandarinen
4 godz.
Kirsch-Vanille-Torte
24h
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1h 10min
Blaubeer-Mascarpone-Torte
3h 10min
New York Cheesecake mit Kirschtopping
7h