Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Füllung
- 330 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 50 g Espresso-Bohnen
Teig und Fertigstellung
- 1 ½ EL Espressopulver, löslich, und etwas mehr zum Bestreuen
- 80 g Rumtopffrüchte, aus dem Glas, abgetropft, Saft aufgefangen, klein gewürfelt
- 100 g Mandeln
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 1 ½ EL Mehl
- 1 TL Backpulver
- 70 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 80 g Zucker
- 4 Eier (Kl. M), getrennt
- 2 EL Puderzucker
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1354 kJ / 323 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Bienenstich
5 godz. 30 min
Käsekuchen
1 Std. 30 Min
Maulwurf-Kuchen
2h
Beerenfrucht-Bienenstich
6 Std. 30 Min
Kirschendatschi mit Weißbier-Sabayon
3h
Zwetschgen-Donauwelle
2 Std. 30 Min
Apfel-Karamell-Gugelhupf
1 Std. 30 Min
Bienenstich
3h
Käsekuchen mit Mohn
7 Std.
Apfel-Schmand-Torte
2h
Streuselkuchen mit Quarkfüllung
1 Std. 15 Min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1 Std. 20 Min