![Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo) Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C515FB91-D18F-41A3-8034-AF637952D3AF/Derivates/09f0ca2b-d781-40d8-b2e5-cef3724754b9.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Cacik
- 150 g di cetrioli pelati, senza semi a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 5 foglie di menta
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di yogurt greco
Bazlama
- 130 g di acqua
- 120 g di yogurt bianco
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di miele
- 400 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1544.2 kJ / 368.8 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Carbohydrates
- 57.3 g
- Fat
- 10.4 g
- Saturated Fat
- 4.6 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 53.1 mg
Alternative recipes
Costine di maiale in agrodolce all'orientale
40 Min
Pane Roti
1h
Triangoli di pane arabo con hummus di zucca
1h
Tirtlan
1 Std. 30 Min
Panini al latte condensato
1h 15 min
Momo
2u.
Pane naan
3h 10min
Scones
30 Min
Taktouka (Insalata marocchina)
30 Min
Ramen
14h 30min
Focaccine aneto e feta
1h 25 min
Nachos di carote con guacamole (TM6)
1h