Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita di manzo
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta sfoglia pronta rettangolare (circa 25x35 cm)
- 1 tuorlo
- 50 g di yogurt bianco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2333.1 kJ / 557.3 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Carbohydrates
- 85.9 g
- Fat
- 15.5 g
- Saturated Fat
- 6.2 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 79.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)
1h 30min
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50min
Churros
40 min
Lasagne classiche
2h
Club Sandwich con maiale, coleslaw e salsa barbecue
5h
Pasticcio di maccheroni alla ferrarese
2 Std. 50 Min
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Danish layer cake
4 Std.
Crêpes alle zucchine
1 Std. 15 Min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1 Std. 20 Min
Involtini lucani
50min
Pasta al forno classica
1h 30min