Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di carne trita di manzo
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di origano secco
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta sfoglia pronta rettangolare (circa 25x35 cm)
- 1 tuorlo
- 50 g di yogurt bianco
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2333.1 kJ / 557.3 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Carbohydrates
- 85.9 g
- Fat
- 15.5 g
- Saturated Fat
- 6.2 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 79.6 mg
In Collections
Alternative recipes
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1h 20min
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15 min
Wurstel vestiti
40min
Pecan pie
2h 30 min
Quiche di Halloween
2 Std.
Cornish Pasty
1 Std. 30 Min
Braciole di maiale con salsa all’ananas
3h
Pollo ripieno con salsa e patate glassate
1 Std. 30 Min
Gamberi in salsa speziata
40min
Pasticcio di carne inglese
1h 40min
Stufato di pollo e basilico
35min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40min