Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 100 g Karotten, geschält, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 70 g Haferflocken
- 1000 g Wasser
- 3 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Ei, verquirlt
- 5 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft und gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 812 kJ / 194 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 13 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 340 mg
Alternative recipes
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Reissuppe
50min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50min
Eiernockerl
30 min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45 min
Risi-Bisi
30 min
Fisolengulasch
1h 10min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40 min
Rollgerstelsuppe (vegetarisch)
45 min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Bröselknödel
40 min
Eiaufstrich mit Topfen
10min