Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 1200 g Tomaten, reif, in Stücken, Strunk entfernt
- 4 Zweiglein Oregano, frisch
- 4 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- Basilikum, frisch, zum Servieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 577 kJ / 138 kcal
- Protein
- 3 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 8 g
- Saturated Fat
- 1 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 54 mg
In Collections
Alternative recipes
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5min
Zucchini Minz Suppe
30min
Tomatencremesuppe (XXL)
40min
Karotten-Ingwer-Suppe
45min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25min
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Einfache Gemüsesuppe
40min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Karotten-Ingwer-Suppe mit Cashew-Topping
35min
Gebundene Gemüsesuppe mit Polenta
45min
Schnelle Kürbissuppe
25min