Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
or 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Carbohydrates
- 67 g
- Fat
- 33.2 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Coppia ferrarese
1h
Pasta all'uovo
1h
Focaccia tramezzino
2 Std. 5 Min
Gnocchi di patate
1h 30min
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Mantovanine
2h 45min
Attorcigliati al sale marino
3h 15min
Piadina romagnola farcita
55min
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min
Piadina con esubero di lievito madre
1 Std. 50 Min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min
Tigelle
3h 50min