Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di olive nere snocciolate
- 100 g di latte tiepido
-
2
cucchiaini di zucchero
or 1 cucchiaino di malto di orzo -
½
cubetto di lievito di birra fresco (12-13 g)
or ½ bustina di lievito di birra disidratato (4 g) - 200 g di acqua
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
20
g di olio di oliva
or 20 g di strutto - 15 g di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 66.2 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pane al rosmarino
10h 55min
Baguette
4 Std.
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Ciabattine veloci
3h 10min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3 Std. 35 Min
Nodini mediterranei
3h 50min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5h