Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Preimpasto per pane
-
⅛
cubetto di lievito di birra fresco (2.5 g)
or ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di malto di orzo
or 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Carbohydrates
- 115.7 g
- Fat
- 7.6 g
- Fibre
- 5.2 g
In Collections
Alternative recipes
Pane alle olive
2hod. 20min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane al latte
2hod. 20min
Baguette
4h
Baguette tradizionale
15h 35min
Pane rustico
2hod.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Pane alla birra
4h 55min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min