Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 50 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova (da 60 g circa)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 730.8 kJ / 174.7 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Crema inglese
15 Min
Muffin salati
1 godz.
Quiche Lorraine
45 min
Tartufi al cioccolato
2h 45min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Monte bianco
1 godz.
Crostata alle mele
1 godz.
Delizia al cioccolato
40 min
Frittelle di patate
45 min
Cioccolato plastico
12h
Sformato di verdure
1h 35 min