Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 50 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova (da 60 g circa)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 730.8 kJ / 174.7 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Frittelle di patate
45min
Quiche Lorraine
45min
Crème caramel
3h 45min
Crema di formaggio spalmabile
5min
Pizza Margherita
2 Std.
Muffin salati
1h
Sformato di verdure
1 Std. 35 Min
Bavarese alle nocciole
6 Std. 40 Min
Monte bianco
1h 5min
Fonduta con tartufo bianco
2h 20min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Soufflé al Castelmagno
55min