Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Gruviera a pezzi
- 250 g di latte intero
- 50 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 50 g di farina tipo 00 + q.b.
- 4 uova (da 60 g circa)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 730.8 kJ / 174.7 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 12.6 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Muffin salati
1j
Sformato di verdure
1 godz. 35 min
Erbazzone reggiano
2j
Frittelle di patate
45 Min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Quiche Lorraine
45 Min
Salsa olandese
30 min
Crostata alle mele
1j
Delizia al cioccolato
40 min
Bavarese alle nocciole
7 Std.
Crema di formaggio spalmabile
5 min
Crème caramel
3h 45min