Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1500 g di acqua
- 500 g di farina tipo 0
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 9 g di sale
- 40 g di burro
- 200 g di polpa di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- basilico fresco, le foglie a piacere
- mozzarella per pizza a dadini
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 15.6 g
- Fat
- 4.5 g
- Saturated Fat
- 8.6 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
Pizza napoletana
9 godz.
Cornetti brioche
6h 30min
Burger buns
4 Std. 40 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Piccoli calzoni TM6
4 Std. 30 Min
Piadina romagnola
15 min
Girelle di pizza al prosciutto
2h 30min
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Ciabattine
3h 30min
Panini con gocce di cioccolato
3h 30min
Pizzette rosse
4h
Focaccine morbide
3h 30min