Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 9 g di sale
- 40 g di burro
- 200 g di polpa di pomodoro
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di zucchero
- basilico fresco, le foglie a piacere
- mozzarella per pizza a dadini
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 15.6 g
- Fat
- 4.5 g
- Saturated Fat
- 8.6 g
- Fibre
- 0.8 g
Alternative recipes
Pizza napoletana
9 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Burger buns
4 Std. 40 Min
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Panini all'olio (TM6)
1h 10 min
Focaccine morbide
3 Std. 30 Min
Cornetti brioche
6h 30 min
Piadina romagnola
15 min
Focaccia caprese
3 Std. 30 Min
Panini con gocce di cioccolato
3 Std. 30 Min