Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 Knoblauchzehen
- 10 Piri-Piri-Chili, frisch
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 10 g grobes Salz
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Weinbrand
- 800 g Tomatensauce (z. B. von Barilla), siehe Tipp
- ½ TL Zucker
- 50 g Olivenöl
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 800 g Garnelen, roh, groß, geschält
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 41 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 26 g
- Fibre
- 3.6 g
In Collections
Alternative recipes
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35min
Shrimp Creole
40 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Teriyaki-Lachs mit feurigem Wirsing
45 min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Garnelen Aglio e Olio
20 min
Muscheln in Weißweinsud
35min