![Coulant chocolat-cannelle Coulant chocolat-cannelle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/299524DB-ED3D-4063-9FCD-39A90696F0EC/Derivates/4AC269C1-B4BA-417E-957A-3F8D9FA13474.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour les ramequins
- 80 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- 250 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 45 g de lait
- 45 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 œufs
- 40 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de cannelle en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1243.2 kJ / 298.5 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 23.5 g
- Fat
- 19.6 g
- Saturated Fat
- 12.5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 19.9 mg
Alternative recipes
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Fondant au chocolat de La Baule
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