Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le caramel aux noix
- 150 g de caramel au beurre salé
- 400 g de pommes, coupées en cubes
- 100 g de cerneaux de noix
La brioche perdue
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 45 g de beurre
- 250 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 6 tranches de brioche rassie
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2330.8 kJ / 559.2 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Carbohydrates
- 62.3 g
- Fat
- 29.3 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Banoffee pie
3 Std. 30 Min
Petits coulants au chocolat
20 Min
Brownies caramel beurre salé et noix de pécan
2 Std. 30 Min
Tarte normande
1 Std. 25 Min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4h
Moelleux au chocolat au lait
1 Std.
Brioche perdue, clémentines au miel
1 Std. 10 Min
Mini-banoffee pie
2 Std. 30 Min
Fondant minute au chocolat
20 Min
Coulant chocolat au cœur caramel
24 Std.
Brioche perdue aux pommes
40 Min
Fondant au chocolat de La Baule
13 Std.