Spinat-Käse-Spätzle
TM6 TM5

Spinat-Käse-Spätzle

4.2 (125 ratings)

Ingredients

  • 70 g Wasser und mehr zum Kochen
  • 2 TL Salz
  • 100 g Dinkel
  • 100 g Bergkäse, in Stücken
  • 100 g Emmentaler, in Stücken
  • 120 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
  • 250 g Mehl (siehe Tipp)
  • 80 g Hartweizengrieß
  • 4 Eier

Nutrition
per 1 Portion
Calories
2707 kJ / 646 kcal
Protein
34 g
Carbohydrates
74 g
Fat
24 g
Fibre
7 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes