![Crêpes alle zucchine Crêpes alle zucchine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8A169944-1703-4879-AD4A-270C1ADEFC02/Derivates/723FE03B-B6D2-4ACA-9763-3B932C1CD82D.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 120 g di Emmental
- 600 g di zucchine a pezzi
Impasto crêpes
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 250 g di latte
- 25 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 150 g di ricotta romana
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2177.8 kJ / 520.5 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Carbohydrates
- 46.3 g
- Fat
- 25.9 g
- Saturated Fat
- 14.7 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 303.3 mg
Alternative recipes
Crespelle prosciutto e mozzarella
1 godz. 30 min
Finocchi ripieni
1 Std.
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1 godz. 30 min
Focaccia spinaci e olive
1 godz. 30 min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1 Std.
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2h 45min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45min
Crêpes al radicchio e carciofi
1h 50min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 godz. 25 min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min