Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 120 g di Emmental
- 600 g di zucchine a pezzi
Impasto crêpes
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 250 g di latte
- 25 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 150 g di ricotta romana
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2177.8 kJ / 520.5 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Carbohydrates
- 46.3 g
- Fat
- 25.9 g
- Saturated Fat
- 14.7 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 303.3 mg
Alternative recipes
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1 Std. 10 Min
Quiche ai ravanelli
1 Std. 30 Min
Cannoli di asparagi e prosciutto
55min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Crêpes agli asparagi e salmone
2 Std. 30 Min
Finocchi ripieni
1 Std.
Crêpes al radicchio e carciofi
1 Std. 50 Min
Pasta gratinata
50 Min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Crostata salata di spinaci
1 Std.