Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Ripieno
- 120 g di Emmental
- 600 g di zucchine a pezzi
Impasto crêpes
- 40 g di burro
- 500 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 250 g di latte
- 25 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di noce moscata
- 150 g di ricotta romana
- 2 uova
Terminare la preparazione
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2177.8 kJ / 520.5 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Carbohydrates
- 46.3 g
- Fat
- 25.9 g
- Saturated Fat
- 14.7 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 303.3 mg
Alternative recipes
Crespelle prosciutto e mozzarella
1h 30 min
Crostata salata di spinaci
1h
Torta salata zucchine e gamberi
45 min
Torta di rose salata
4h 15min
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1h
Torta salata piselli e primo sale
2h 15 min
Finocchi ripieni
1h
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1h
Crostata di verdure provenzale
1h 20 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Polpette di carote
1h