Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 315 g de sucre
- 1030 g d'eau
- 250 g de crème
-
80
g de beurre, froid, doux, coupé en dés (2-3 cm)
or 80 g de beurre salé, froid, salé, coupé en dés (2-3 cm) - 1 c. à café de jus de citron
- 1 - 2 c. à café d'extrait de vanille, naturel (optional)
- 50 g de vinaigre
-
1 - 2
c. à café de sel de mer, en flocons
(optional)
or 1 - 2 c. à café de noix, entières, mélangées (optional)
- Nutrition
- per 1 morceau/part
- Calories
- 152.9 kJ / 36.7 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Carbohydrates
- 4.3 g
- Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Caramels au beurre salé
1h 45 min
Pâtes fraîches
1h
Frites torsadées et sauce à l’ail
45 min
Œufs colorés en rouge brun
55 min
Petits pains au lait
2u. 5min
Bretzels
1h 15 min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15 min
Beurre
40 min
Dacquoise praliné au chocolat
1h 5 min
Cacahuètes épicées
45 min
Pavé au chocolat épicé
12h
Knöpflis
50 min