Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sauce au caramel salé
-
250
g de sucre
or 250 g de sucre de canne complet - 200 g de crème
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre froid coupé en morceaux (env. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de sel
- 50 g de vinaigre
Crème glacée
- ½ gousse de vanille, uniquement les graines
- 600 g de lait entier
- 200 g de crème
- 30 g de sucre
- 6 jaunes d'œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Cookies
50min
Glace à la vanille
12 Std.
Sauce caramel
1h 30min
Génoise
1 Std. 50 Min
Pâte à choux
2h
Coulis de framboises
10 Min
Crème fouettée
10 Min
Crème brûlée
4 Std. 50 Min
Mayonnaise
5 Min
Glace au yogourt et à la pêche
20min
Tarte meringuée au citron
2 Std. 30 Min
Caramels au beurre salé
1 Std. 45 Min