Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Sauce au caramel salé
-
250
g de sucre
or 250 g de sucre de canne complet - 200 g de crème
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre froid coupé en morceaux (env. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à café de sel
- 50 g de vinaigre
Crème glacée
- ½ gousse de vanille, uniquement les graines
- 600 g de lait entier
- 200 g de crème
- 30 g de sucre
- 6 jaunes d'œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2034 kJ / 486 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 33 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Purée Parmentier nature
55min
Crème pâtissière
15 min
Churros
1sa 15 dk
Bonbons gélifiés au citron et au gingembre
25 godz. 20 min
Génoise
1 Std. 50 Min
Pâte à choux
2 Std.
Blancs en neige
5 dk
Crème fouettée
10 dk
Purée de pommes de terre
45 Min
Petits pains burger (buns)
1 godz. 45 min
Sauce caramel
1h 30min
Meringue
10 dk