Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le pain de Gênes
- 250 g de beurre, mou et un peu pour le moule
- 250 g de beurre, mou
- 300 g de sucre
- 200 g d'amandes en poudre
- 6 œufs
- 80 g de fécule de maïs
- 1 sachet de poudre à lever (11 g)
- 10 g de Grand Marnier
La crème au chocolat
- 300 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 300 g de crème, 35 % m.g.
Le nid en chocolat
- 100 g de chocolat noir extrafin, 70 % de cacao, en morceaux
- 7 œufs de pâques en chocolat
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2976 kJ / 716 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 52 g
In Collections
Alternative recipes
Génoise
1hod. 50min
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Petits pains burger (buns)
1 Std. 45 Min
Sablés viennois au chocolat
50 Min
Gâteau choco-coco
40 Min
Forêt noire
2 Std. 30 Min
Coquins de Linz
3 Std. 15 Min
Tarte flambée vaudoise
1 Std. 30 Min
Muffins au chocolat
45 Min
Cookies tout chocolat
30 Min
Moelleux au chocolat
1 Std. 15 Min
Muffins au chocolat et noix de pécan
30 Min