Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cipolla in quarti
- 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di finocchietto selvatico a pezzi
- 200 g di fave secche precedentemente ammollate
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 540.8 kJ / 129.3 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 1.1 g
- Saturated Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 504.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 Min
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45 Min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Incapriata di fave e zucchine
6 godz.
Cavati con le fave
13h 20min
Pancotto fave e zucca
6 Std. 30 Min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40 Min
Fave in umido
1 Std.
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Ceci in umido
1 Std. 30 Min