Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cipolla in quarti
- 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di finocchietto selvatico a pezzi
- 200 g di fave secche precedentemente ammollate
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 540.8 kJ / 129.3 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 1.1 g
- Saturated Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 504.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Lenticchie speziate in umido
1 Std. 30 Min
Cavati con le fave
13h 20min
Fave in umido
1 Std.
Ceci in umido
1 Std. 30 Min
Minestra di fave con cicoria
50 Min
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Macco di fave messinesi con calamari
50 Min
Incapriata di fave e zucchine
6 Std.
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Pasticcio altamurano
3h 30min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min