Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di cipolla in quarti
- 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di finocchietto selvatico a pezzi
- 200 g di fave secche precedentemente ammollate
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 540.8 kJ / 129.3 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Carbohydrates
- 7.5 g
- Fat
- 1.1 g
- Saturated Fat
- 1.4 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 504.4 mg
In Collections
Alternative recipes
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Minestra di fave con cicoria
50min
Macco di fave messinesi con calamari
50min
Incapriata di fave e zucchine
6h
Calzone pugliese alle cipolle
2h 30min
Vellutata di fave verdi e piselli novelli
40min
Fave in umido
1h
Ceci in umido
1h 30min
Fagioli in umido
1h 30min
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Cavati con le fave
13h 20min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min