Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di mandorle pelate
- 30 g di stevia in polvere
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di latte intero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 10 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda e strizzati
- frutta fresca mista, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1537.6 kJ / 367.5 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 9.3 g
- Fat
- 34.4 g
- Saturated Fat
- 17.7 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 85.6 mg
Alternative recipes
Cheesecake alla crema catalana
4 Std.
Panna cotta al melone
4u. 15min
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Torta ricotta e pistacchio
8 Std.
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25 dk
Tartellette al pistacchio, ricotta e mirtilli
2sa 30 dk
Cheesecake all'arancia
5 Std. 40 Min
Mousse al vino rosso (senza glutine)
5 Std. 40 Min
Crema al mandarino
20 dk
Crema al pistacchio
20 dk
Crema Bimby ® alla nocciola
50min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45 Min