Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 rametti di finocchietto selvatico, lavato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 350 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina integrale
- farina tipo 0 q.b.
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 7568.4 kJ / 1783.8 kcal
- Protein
- 56.3 g
- Carbohydrates
- 72.7 g
- Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 43.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pane alle olive
2h 20min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Lievito madre
72h 15min
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Pane di patate
3 Std.
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.