![Pane al finocchietto selvatico e pepe Pane al finocchietto selvatico e pepe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cc9fc78c-c93b-4b90-90a4-4e670640273c/Derivates/b1203419-90c8-4a22-951c-6cb12b233b59.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 10 rametti di finocchietto selvatico, lavato
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 350 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina integrale
- farina tipo 0 q.b.
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 7568.4 kJ / 1783.8 kcal
- Protein
- 56.3 g
- Carbohydrates
- 72.7 g
- Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 43.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Pane alla barbabietola con semi di papavero
5h
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane barese
6h 15min
Pane sciapo umbro
14h
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane alle castagne
4 Std.
Pane al semolino
4 Std.
Pane con farina di mais
5h 5min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane integrale ai semi vari
4h 10 min
Pane toscano con lievito madre
5h