Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Tomaten, getrocknet
- 50 g Oliven, grün, entsteint, mariniert
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 250 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 600 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz
- 75 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Pecorino, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2135 kJ / 510 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2h 30 min
Tomaten-Focaccia
2h 10 min
Kartoffelblumen
1 godz. 30 min
Tomato Rolls
2 godz. 50 min
Pizzette "Tricolore"
1 godz. 30 min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2h 40min
Glasgow - Kräuter-Crumpets mit Pfefferbutter
1 Std.
Schnelle Zwiebelfladen
1h 20min
Käse-Kräuter-Striezel
1 Std. 35 Min
Mozzarella-Thymian-Focaccia
2h
Käse-Kräuter-Knäuel
3 Std.
Rom - Pizzataler
1 godz. 30 min