Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Tomaten, getrocknet
- 50 g Oliven, grün, entsteint, mariniert
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 250 g Wasser
- ½ TL Zucker
- 600 g Dinkelmehl Type 630
- 2 TL Salz
- 75 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 Kugel Mozzarella (125 g), abgetropft, in Stücken
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Pecorino, in Stücken
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2135 kJ / 510 kcal
- Protein
- 20 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 4.4 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25 min.
Pizzette "Tricolore"
1óra 30p
Käseecken zum Zupfen
1h 50min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Herzhaftes Filo-Käse-Gebäck
50p
Brotkranz mit Pesto, Eiern und Schinken
2h 30min
Pizza für Hungrige
1óra 30p
Teigtaschen mit Fetakäse
1óra
Käse-Kräuter-Striezel
1 godz. 35 min
Schnelle Zwiebelfladen
1 Std. 20 Min
Gefüllte Partybrötchen
1hod. 40min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1óra 30p