Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Keksboden
- 250 g Haferkekse (z. B. Hobbits), halbiert
- 100 g Mandeln
- 150 g Butter, in Stücken
Waldmeistercreme
- 60 g Pistazien, ungesalzen, geschält
- 12 Blatt Gelatine (20 g)
- 600 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 70 g Zucker
- 200 g Weißwein, trocken
- 200 g Waldmeistersirup
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Frischkäse
- 500 g Joghurt, 10% Fett
Ganache und Fertigstellung
- 150 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 75 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 350 g Erdbeeren, halbiert
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 2495 kJ / 596 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 34 g
- Fat
- 45 g
- Fibre
- 2.9 g
In Collections
Alternative recipes
Beeren-Mohn-Traum
5 Std.
Nougat küsst Orange
4 Std.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5 Std.
No-Bake-Tiramisu-Torte
7 godz. 30 min
Nuss-Sahne-Torte
8 Std.
Heidelbeerkuchen mit Baiserhaube (Ciasto jagodowe z bezą)
2 Std.
Erdbeer-Himmelstorte
5 Std.
Lübecker Nusstorte
4 Std. 15 Min
Marzipan-Torte
5 Std.
Mandarinenkuchen vom Blech
1 godz. 30 min
Preiselbeertorte
2 Std. 30 Min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30min