Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g di verdure miste, i ritagli (bucce di pomodoro e cipolla, bucce di carote, piccioli di zucchina, estremità inferiore di melanzana, foglie di cavolo, foglie di sedano, gambi di prezzemolo, basilico e salvia), lavati e a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di sale grosso
- 50 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 500 g
- Calories
- 1845 kJ / 441 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Carbohydrates
- 32.5 g
- Fat
- 31 g
- Saturated Fat
- 4.4 g
- Fibre
- 12.9 g
- Sodium
- 16091.9 mg
In Collections
Alternative recipes
Cracker al farro
2 Std.
Ghee
20 Min
Maionese cotta
15 Min
Gelato leggero alle albicocche
10 Min
Rösti di verdure con Affettatutto Bimby® (TM6)
50min
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella
20 Min
Piadina (vegan)
45 Min
Impasto base per pane
1 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Tagliatelle di carote con pesto di foglie di carote
50min