Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 215 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre, coupé en dés, et 10 g pour le moule
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 280 g de farine de blé, et 20 g pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 30 g de poudre d'amande
- 300 g de myrtilles fraîches
- 120 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à soupe rase de sucre glace
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2738 kJ / 655 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 80 g
- Fat
- 32 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux brimbelles des Vosges (ou myrtilles)
3sa 45 dk
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5min
Tarte à la rhubarbe meringuée
14 Std. 15 Min
Tarte amandine aux cerises
2sa 30 dk
Tarte aux myrtilles
3h 15min
Gâteau aux quetsches
45 Min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte à la rhubarbe
1sa
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Tarte aux mirabelles
50min
Tartelettes aux quetsches
45 Min
Tarte meringuée fraise-rhubarbe
2 Std.