Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 140 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 260 g de farine
- 60 g de graines de pavot
- 1 pincée de sel
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
La garniture
- 100 g de noisettes
- 70 g de sucre en poudre
- 60 g de beurre mou, coupé en morceaux
- 30 g de miel
- 30 g de farine
- 1 jaune d'œuf
- 10 g de beurre, pour le moule
- 500 g de prunes
- 1 c. à soupe rase de sucre glace
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2552 kJ / 612 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 35 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux pommes sur lit de compote
1 Std. 30 Min
Clafoutis prune-cannelle
40 Min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Pâté aux prunes
1 Std.
Tarte amandine aux mirabelles
1 Std. 30 Min
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Tarte aux myrtilles
2 godz. 30 min
Tarte abricot-framboise
1h 15min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50 Min
Crumble pommes-figues
45 Min
Tarte amandine aux cerises
2 godz. 30 min
Tarte aux figues, amandes et romarin
2h 5min