Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g Milch
- 80 g Öl
- 15 g Hefe
- 380 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Möhren, in Stücken
- 200 g Rinderhackfleisch
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 Prise Zimt
- 20 g Rosinen
- 1 EL Pinienkerne (optional)
- 1 Eigelb
- 2 EL Wasser
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 26 g
- Fat
- 11 g
- Fibre
- 1.5 g
In Collections
Alternative recipes
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1 godz. 45 min
Türkische Pizza - Lahmacun
1 Std. 10 Min
Gefülltes Fladenbrot
1h 40 min
Hackfleisch-Dinkel-Quiche mit Sesam
2 Std. 10 Min
Frikadellen und Chili-Käse-Kartoffeln aus dem Ofen
1h
Gözleme mit Feta
1h
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Pizza Greco
1h 20 min
Pizza mit Pancetta, Tomaten und Büffel-Mozzarella
4h
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2 godz. 30 min
Pizza Diavolo
1h 15min
Lahmacun (Türkische Pizza)
1h