Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La marquise
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 250 g de chocolat noir, en morceaux
- 80 g de sucre glace
- 200 g de beurre, en morceaux
La crème anglaise
- 250 g de lait
- 1 fève tonka, râpée
- 3 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 3036 kJ / 731 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 39 g
- Fat
- 54 g
Alternative recipes
Crème pâtissière XXL
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Crème anglaise
10 min
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Crème renversée au caramel, langues-de-chat
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Royal au chocolat
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Demi-sphère vanille-caramel
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Petits pots de crème à la vanille
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Paris-Deauville
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Petites crèmes aux œufs et au caramel
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