Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 370 g de farine de blé, et 20 g pour étaler la pâte
- 2 pincées de sel
- 185 g de beurre, coupé en dés
- 75 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau
- 1 petit œuf
La garniture
- 1000 g de reines-claudes, non dénoyautées
- 1 - 2 c. à soupe de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte à la rhubarbe
1h
Crumble pomme fraise rhubarbe
45min
Clafoutis prune-cannelle
40min
Crumble aux poires, coings et noisettes
1 Std. 30 Min
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1h 15min
Flan pâtissier aux prunes
2 Std. 5 Min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Tarte aux mûres et cardamome
2h 25min
Sauce à l'oseille
35min
Galette de blé noir au beurre de sardine
45min
Compote de prune à la cannelle
25 min
Semoule aux raisins secs - à partir de 12 mois
20 Min