Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 370 g de farine de blé, et 20 g pour étaler la pâte
- 2 pincées de sel
- 185 g de beurre, coupé en dés
- 75 g de sucre en poudre
- 60 g d'eau
- 1 petit œuf
La garniture
- 1000 g de reines-claudes, non dénoyautées
- 1 - 2 c. à soupe de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 20 g
In Collections
Alternative recipes
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Tarte Tatin
1h
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min
Flan pâtissier aux prunes
2u. 5min
Clafoutis aux prunes
1h 15min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Flammenküche au poireau
1h 40min
Tarte au poireau et lardons
2u. 5min
Clafoutis prune-cannelle
40 min
Œufs au lait
50 min
Far breton aux pruneaux
2h
Far aux pommes
1h