Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 225 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 200 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 20 g de lait en poudre
- 500 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 50 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de sel
- 1 œuf
- 125 g de cassonade
- 60 g d'amandes en poudre
- 25 g de miel
- 3 c. à soupe de cannelle en poudre
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2209 kJ / 528 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 63 g
- Fat
- 25 g
Alternative recipes
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1 godz. 55 min
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4h 25min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Rouleaux à la cannelle
2h 15min
Scones anglais
30 min
Babka choco-noisettes
2 Std. 55 Min
Kringle (Estonie)
2 Std. 40 Min
Brioche à la cannelle glacée
2 godz. 20 min
Buns à la cannelle
5 Std.
Pains au lait et pépites de chocolat
3 Std. 30 Min
Pumpkin banana bread
1 godz. 25 min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 min