Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pizzateig
- 170 g Hartweizengrieß
- 170 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 250 g Mozzarella (2 Kugeln), geviertelt
- 15 Blätter Basilikum
- 1 Dose geschälte Tomate (400 g)
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2270 kJ / 542 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 5.7 g
Alternative recipes
Gelatinzucker
25 dk
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1sa 20 dk
Pizza für 2 Bleche mit Grundsauce und Käse als Belag
1sa 40 dk
4-Käse-Pizza
3sa 50 dk
Pizza Margherita mit Bier
2hod. 10min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2sa 50 dk
Mini-Pizzen alla Marinara
2hod. 10min
Mini-Pizzen mit Kräutern
1u. 35min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Pizza auf römische Art
1sa 40 dk
Pizza alla marinara (auf Seefahrerart)
1u. 35min