Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lachs-Ricotta-Füllung
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 200 g Ricotta
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Zitronensaft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 2 Prisen Pfeffer
Brandteig und Fertigstellung
- 50 g Butter, in Stücken
- 125 g Wasser
- 75 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 3 Eier, davon 1 Ei verquirlt
- Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
- 100 g Räucherlachs, in dünnen Streifen
- Dill zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 323 kJ / 77 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 205 mg
In Collections
Alternative recipes
Zucchini-Rolle mit Lachs
2 godz.
Blätterteig-Möhren
40min
Tannenbaumspieße mit Lachs
1h
Mini-Zupf-Pizzen
1 godz. 45 min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55 min
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2h 30min
Herzhafter Tannenbaum
1h
Himbeer-Törtchen
2 godz. 40 min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1 godz. 45 min
Rugelach mit Schokolade und Cranberrys
3h 30min
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4h 10 min
Spinat-Crostini
20min