Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Lachs-Ricotta-Füllung
- 100 g Räucherlachs, in Stücken
- 200 g Ricotta
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 EL Zitronensaft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 2 Prisen Pfeffer
Brandteig und Fertigstellung
- 50 g Butter, in Stücken
- 125 g Wasser
- 75 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 3 Eier, davon 1 Ei verquirlt
- Schwarzkümmel-Samen zum Bestreuen
- 100 g Räucherlachs, in dünnen Streifen
- Dill zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 323 kJ / 77 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 5 g
- Saturated Fat
- 3 g
- Fibre
- 0.2 g
- Sodium
- 205 mg
In Collections
Alternative recipes
Eierlikör-Birnen-Plunder
2h 45min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1 godz. 45 min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1sa
Gefüllte Muschelnudeln
40 dk
Zucchini-Rolle mit Lachs
2 Std.
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5 Std.
Herzhafte Mini-Cheesecakes mit Erdbeer-Cocktail
3 Std. 40 Min
Tonka-Windbeutel mit Brombeeren
2sa 30 dk
Spargel-Bruschetta
45 Min
Prinzregententorte
3 Std. 30 Min
Tannenbaumspieße mit Lachs
1sa
Himbeer-Baiser-Rolle
1sa