Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln, mehligkochend, mit Schale
- 4 Eier
- 40 g Butter, in Stücken
- 70 g Kartoffelstärke
- 1 EL Mehl
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 100 g Paniermehl
- 200 g Mandeln, gehobelt
- Öl zum Frittieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2566 kJ / 613 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 35 g
- Fibre
- 8.1 g
In Collections
Alternative recipes
Asia-Nudeln mit Pute und Pflaumensauce
2h
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Schinken-Ziegenkäse-Kroketten
9ωρ. 20 λεπτ.
Gefülltes Hähnchen mit glasierten Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Lasagne-Torte
1 Std. 45 Min
Apfel-Brombeer-Strudel
2h 40min
Herbst-Kroketten mit Steinpilzen
2 Std. 45 Min
Langos mit Senfcreme und Räucherlachs
1 Std. 30 Min
Fächerkartoffeln
1h 5 min
Mozzarella-Salami-Happen
1 Std. 45 Min
Gefüllte Kartoffelrösti
1 Std.
Frittaten-Suppe
50 Min